Interested in racing? We have collected a lot of interesting things about Veteranen Racing Peer. Follow the links and you will find all the information you need about Veteranen Racing Peer.

Welkom op de website van de veteranen van Racing Peer!

De ploeg: Eddy, Frank, Stijn, Bart, Niels, Sam, Jochen, Gery, Patriek, Kris, Jelle, Palm en Vital. Dankzij een oproep in de trainers-whatsappgroep vonden we Bart Eerdekens en Gery (trainer U8 en schoonzoon van Vic) bereid om te depanneren. Verloren zoon Sam had de weg naar Racing Peer ook nog eens gevonden en kwam een helft wedstrijdritme opdoen.

Veteranen Racing peer | Welkom op de website van de veteranen …

Welkom op de website van de veteranen van Racing Peer! Veteranen Racing peer Welkom op de website van de veteranen van Racing Peer! Menu Spring naar inhoud. Home; De ploeg; Kalender; Tegenstanders; Wedstrijdverslagen; Fotogallerij; Onze partners; Doodle; Contact; Zoeken. Zoek naar: 26/10/’18: VRCP – Veteranen SK Ham: 8 – 1. 27 oktober ...

Welkom op de website van de veteranen van Racing Peer! Veteranen Racing peer Welkom op de website van de veteranen van Racing Peer! Menu Spring naar inhoud. Home; De ploeg; Kalender; Tegenstanders; Wedstrijdverslagen; Fotogallerij; Onze partners; Doodle; Contact; Zoeken. Zoek naar: 20/04/’18: VRCP – FC Breugel B3: 1 – 1.

KRC Peer

Veteranen van Peer

In de laatste 20 minuten 4. goals gemaakt, eindstand 4-5 voor Peer. (Tijl x2, Michael x2 en Roy) - We weer een memorabel feestje hadden (27/01). Eerst lekker gegeten in. Neerpelt (Mr Rib) en dan 't centrum onveilig gemaakt. - We (11/01) eindelijk gewonnen hebben van ITM2002 met 0-1 (goal Tijl) - ons jaarlijks weekend (Sunparcs Vielsalm) weer ...

Veteranen Sporting Wijchmaal - Home - Facebook

Veteranen Sporting Wijchmaal, Peer (Peer, Belgium). 118 likes. Veteranen Sporting Wijchmaal

Cafévoetbal Limburg | Veteranen Racing Peer zoeken een …

Veteranen Racing Peer zoeken een nieuwe tegenstander voor vrijdag 3 december, liefst thuis.

Cafévoetbal Limburg | Veteranen van Racing Peer zoeken …

Veteranen van Racing Peer zoeken een nieuwe tegenstander voor vrijdag 5 november, liefst thuis, 20u of 20u30 naar keuze.

Got enough information about Veteranen Racing Peer?

We hope that the information collected by our experts has provided answers to all your questions. Now let's race!